Comunicate de presă
Carieră
Legislaţie
Galerie foto
Utile
Home » Comunicate de presă

Mobilizare amplă a poliţiei locale în campania de deszăpezire

postat pe 2013/01/27 – 12:22 0 comentarii

În acest weekend, respectiv după–amiaza zilei de vineri şi pe parcursul zilei de sâmbătă, Comandamentul Operativ constituit la nivelul poliţiei locale a dispus măsuri în sprijinul societăţilor Consiliului Local angrenate în activitatea de deszăpezire a oraşului (Citadin, Salubris), fapt pentru care au fost mobilizaţi 30 de poliţişti rutieri şi 60 de lucrători de ordine publică, care au acţionat în vederea aplicării dispoziţiilor art. 7, lit. ,,c,,, din Legea nr. 155/2010, privind Organizarea Poliţiei Locale şi H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, urmărind implicarea deţinătorilor de imobile şi societăţi comerciale să participe la degajarea zăpezii de pe zonele circulabile.
Cu această ocazie, au fost înmânate peste 200 de somaţii şi înştiinţări cu privire la această oblgativitate, iar în 65 de cazuri s-a dispus măsura sancţionării conform H.C.L.M. Iaşi, nr 172/2002, cu amenzi cuprinse între 190 şi 370 lei.
Acţiunile poliţiei locale vor continua şi în perioada următoare şi rugăm ca toţi deţinătorii de imobile să participe activ la campania de deszăpezire.