Comunicate de presă
Carieră
Legislaţie
Galerie foto
Utile
Home » Comunicate de presă

Tâlhar prins în flagrant de către poliţiştii locali

postat pe 2013/02/04 – 11:25 0 comentarii

La data de 02 februarie 2013, în jurul orelor 18:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Nicolae Iorga au fost dirijaţi de către Dispeceratul Poliţiei Locale, către Hotelul Conest, unde o persoană de sex feminin, de 19 ani, a sesizat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, faptul că un tânăr a deposedat-o prin smulgere de o geantă în care deţinea mai multe bunuri personale.
Ajunşi operativ la adresa indicată, poliţiştii locali au contactat partea păgubită şi în urma semnalmentelor primite cu privire la autorul faptei, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la perierea zonei. În timp ce efectuau verificări pe strada Carpaţi, poliţiştii locali l-au reţinut pe numitul A.I., de 27 ani, domiciliat în municipiul Iaşi, despre care numita A. I., a declarat faptul că este bărbatul care i-a sustras geanta.
Având în vedere aspectele constatate, persoanele au fost conduse la Poliţia Municipiului Iaşi pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.