Comunicate de presă
Carieră
Legislaţie
Galerie foto
Utile
Home » Comunicate de presă

Sancţiuni pentru liperea afişelor publicitare în afara locurilor special amenajate

postat pe 2012/11/10 – 16:54 0 comentarii

Sancţiuni pentru liperea afişelor publicitare în afara locurilor special amenajateLa data de 08 noiembrie 2012, în jurul orelor 23:00, prin sistemul de supraveghere video stradal monitorizat de către Dispeceratul poliţiei locale, a fost vizualizat momentul când 4 persoane lipeau afişe publicitare pe pereţii clădirilor  situate pe strada Cuza Vodă.

La faţa locului a fost dirijată o patrulă de poliţişti locali care ajunşi operativ la adresa indicată au procedat la legitimarea persoanelor, ocazie cu care s-a constatat faptul că sunt domiciliaţi în judeţul Iaşi şi au vârstele cuprinse între 24 şi ani 36. Pentru expunerea prin lipire a afişelor publicitare în alte locuri decât panourile de afişaj, persoanele au fost sacţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 570 şi 1.150 lei, conform H.C.L.M. Iaşi, nr 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi.

Menţionăm că în urma activităţilor specifice desfăşurate pe această linie, de la începutul anului, poliţiştii locali au sancţionat contravenţional peste  100 de persoane care au fost depistate în timp ce lipeau afişe sau anunţuri publicitare pe geamurile din staţiile mijloacelor de transport public, pereţii clădirilor, stâlpii de iluminat, sau alte locuri publice.

Etichete: