Comunicate de presă
Carieră
Legislaţie
Galerie foto
Utile
Home » Comunicate de presă

Depistaţi în flagrant când sustrăgeau bunuri dintr-o societate comecială

postat pe 2012/11/12 – 10:48 0 comentarii

Depistaţi în flagrant când sustrăgeau bunuri dintr-o societate comecialăLa data de 11 noiembrie 2012, în jurul orelor 13:00, poliţiştii locali care executau serviciul de siguranţă publică în zona Pieţei Agroalimentare Nicolina s-au sesizat cu privire la două persoane care au intrat în incinta unei societăţi comerciale şi la scurt timp, profitând de neatenţia lucrătorului comercial au sustras de pe o vitrină  un pachet cu carne.

Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii locali au reţinut persoanele care încercau să părăsească în grabă locaţia şi în urma legitimării a  reieşit faptul că se numesc C. R., de 45 ani şi I. Z., de 53 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Iaşi. Pentru fapta comisă  persoanele menţionate au fost conduse la Secţia a V-a Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orelor 17:30, poliţiştii locali au procedat la reţinerea unei persoane, care în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în zona Casa Sindicatelor, agresa persoanele de sex feminin. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii instituţiei noastre a reieşit faptul că se numeşte F.C. de 27 ani,  domiciliat în municipiul Iaşi şi prezenta tulburări de comportament. Având în vedere aspectele constatate persoana menţionată a fost condusă şi internată la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Etichete: ,