Comunicate de presă

COMUNICAT

               Debutul fiecărui an școlar reprezintă o prioritate pentru instituția Poliției Locale Iași. Începând cu 13 septembrie 2021, polițiștii locali vor fi alături de elevi, de personalul didactic, de părinți și bunici, prin prezența activă în zona unităților de învățământ și asigurarea deplasării copiilor, în condiții de siguranță, către și de la școală.

               Alături și în colaborare cu celelalte structuri cu atribuții în menținerea ordinii și liniștii publice, la nivel local, Poliția Locală Iași rămâne garantul securității fizice a elevilor, prin însoțirea mijloacelor de transport în comun destinate elevilor, prin monitorizare susținută și acțiuni de prevenire a delicvenței juvenile, în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ.

                Programul ȘCOALA ARE PRIORITATE unește eforturile Primăriei Municipiului Iași, ale Inspectoratului Școlar Județean Iași, ale Inspectoratului Județean de Poliție Iași și ale Poliției Locale Iași, în scopul protejării elevilor și pune la dispoziție o linie telefonică directă, pentru comunicarea între unitățile de învățământ și Dispeceratul Poliției Locale Iași.

 

               Cadrele didactice și elevii pot face sesizări, la numărul de telefon : 0754.991.991.

 

 

UN 13 SEPTEMBRIE 2021 DE BUN AUGUR

ȘI MULT SUCCES ELEVILOR NOȘTRI!

Informatii de interes

Au fost demarate lucrările de asfaltare de pe bulevardul Poitiers

PC DATA PC DATA

Constatări ale poliţiei locale pe diferite segmente de activitate

PC DATA PC DATA

25 septembrie 2023 – Buletin informativ

Conducere
Sari la conținut